Det tredobbelte drab i det centrale Aabenraa rystede hele byen tilbage i oktober 2016. Gerningsmanden er fortsat på fri fod. Arkivfoto: Kim Petersen
Det tredobbelte drab i det centrale Aabenraa rystede hele byen tilbage i oktober 2016. Gerningsmanden er fortsat på fri fod. Arkivfoto: Kim Petersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tredobbelt drabssag lægges på hylden

Af Betina Skjønnemand

Politiet opgiver nu at komme videre i sagen om det tredobbelte drab på en syrisk mor og hendes to døtre, der skete sidst i oktober måned sidste år.

Efterforskningen lægges på hylden, da politiet ikke kan finde frem til kvindens eksmand og døtrenes far, der er den formodede gerningsmand til drabene, hvor de dræbte blev fundet i en fryser i en lejlighed på Reberbanen i Aabenraa.

Eksmanden formodes at være i Syrien, og han er internationalt efterlyst.

“Hvis vi får oplysninger om, hvor han eventuelt opholder sig, så vil sagen selvfølgelig blive genoptaget, men lige nu er sagen lagt på hylden,” fortæller efterforskningsleder Bent Thuesen til dr.dk.

Politiet er så sikre på, at det er eksmanden, der er den skyldige, at det ikke giver mening at holde sagen åben, før de kan få fat på ham.

Nu kan politiet kun håbe på, at den eftersøgte eksmand på et tidspunkt forlader sit formodede skjul i Syrien.

“Det er selvfølgelig frustrerende, at vi ikke kan komme i kontakt med ham og få ham stillet til regnskab for den alvorlige og grove forbrydelse,” siger Bent Thuesen.

Publiceret: 02. Februar 2017 09:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere