Arkivfoto:Kim Petersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tre-dobbelt drab: Drabsmistænkt er stadig efterlyst internationalt

bs

Politiet har siden den 30. oktober 2016 efterforsket i sagen, hvor en kvinde og hendes to børn blev fundet døde i en kummefryser i en lejlighed i Aabenraa.

Ud fra efterforskningen har politiet rettet mistanke mod kvindens eksmand og børnenes far, der umiddelbart efter drabet flygtede via Tyskland til Tyrkiet, hvor politiet mistede sporet.

Den mistænkte blev i november efterlyst via det internationale politisamarbejde Interpol. Og selvom der nu er gået godt fire måneder, håber politiet stadig at få et gennembrud i sagen.

"En uopklaret drabssag bliver aldrig lagt på hylden. Alt tyder på, at gerningsmanden for nuværende opholder sig uden for landets grænser, hvor han eftersøges af udenlandske samarbejdspartnere. Såfremt han anholdes i udlandet, forventes han at blive udleveret til retsforfølgelse i Danmark," oplyser vicepolitiinspektør Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kommer der yderligere oplysninger frem ved anholdelsen og afhøringen af den mistænkte, der kræver efterforskning, vil dette blive sat i værk.

Publiceret: 02. Marts 2017 16:15
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt