Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Svar: Kære Kirsten N. Christensen

Malene Jørgensen. Bolderslev Hovedgade 5. Bolderslev.Næstformand for skolebestyrelsen, Fjordskolen.

Din udtalelse i Lokalavisen, er dybt uprofessionelt, idet Kruså skole byder på 400kvm mindre plads, end hvad Fjordskolen har i Aabenraa, dette burde du vide med den arbejdsopgave du har mht. flytningen af Fjordskolen.

Det vil helt sikkert give færre faglokaler, og færre klasseværelser på Kruså skole.

Det vil være dybt uansvarligt ikke at have nok klasseværelser, set fra det fagligeperspektiv, da man ikke kan putte flere børn ind i et klasselokale pga. elevernes diagnoser mm.

Kirsten, når Fjordskolen flyttes ud af Aabenraa by, som er elevernes  læringsmiljø -så fratager du også kerneopgaven fra lærerne, som er, at gøre eleverne livsduelige!.

Jeg henviser gerne til det høringssvar du burde have læst fra MED-udvalget d. 18/1-2016, som beskriver hvorfor der skal findes en løsning i Aabenraa by. Endvidere er de lokaler, du omtaler som PCB forurenet, kun omhandler 2 lokaler, som man har handlet på, og det vil koste meget mindre at totalrenovere disse 2 lokaler i Aabenraa, end at renovere hele Kruså skole.

Kirsten, med alt det nye og de forrige ting der er kommet frem omkring flytningen, kan jeg konkludere, at i ikke holder på det i har lovet os, mht. at det skal blive en lige så god eller en bedre skole.

De 500.000kr du vil tilbageføre til driftudgift, vil blive brugt på ekstra omkostninger ved kørsel, opvarmning af de gamle lokaler og mm.

Endvidere synes jeg, at i misbruger borgernes penge, ved at flytte Fjordskolen ud af Aabenraa by, der er billigere og meget bedre løsninger for Fjordskolen i Aabenraa, jeg henviser her igen, til høringssvaret fra MED-udvalget. 

Publiceret: 14. Juni 2017 11:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt