Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Støttekoncert: Musik for Gummitud

Kristian Lilholt Trio med gæster spiller støttekoncert på VUC. Alt overskud går til hospitalsklovnen Gummitud

Onsdag 5. april klokken 19.30 får helt præcist 256 mennesker en enestående mulighed, at få sig en stor musikalsk oplevelse og samtidig støtte op omkring et rigtig godt formål, ved at indløse billet til en koncert på VUC Syd i Haderslev.

Det er Lions klubberne fra Vojens, Gram samt Sophies Kilde i Haderslev, der står for arrangementet, hvor Kristian Lilholt Trio kommer med hele kavaleriet.

Ud over Trio'en - Lasse Jørgensen, Ida Friis Virenfeldt & Kristian Lilholt - kommer der yderligere tre meget dygtige musikere: Tine Lilholt – Frede Panduro og Jakob Storm Mahler. Sammen giver de en koncert, hvor både kendte, elskede sange og melodier – og også numre fra værket: ”Land”, krydret med visuel nydelse på storskærm, samt numre fra de nyligt udkomne CD'er, er på sætlisten.

Har gjort det før

“Kristian Lilholt Trio har tidligere gæstet stedet med stor succes og udsolgt arrangement til følge, så der er ingen tvivl om at vi igen i Haderslev kommer til at opleve en fantastisk koncert, som også bliver krydret med jysk lune og små anekdoter,” lover arrangørerne.

Mange forbinder ofte Kristian Lilholt med Lars Lilholt Band og det forstår man jo også godt, idet både Kristian og hans søster Tine er søskende til Lars og har været med i bandet i mange år. Men i 2008 besluttede Kristian at afprøve sine egne musikalske evner og veje. Det har han gjort siden med stor succes. Senere kom søster Tine så også med samt Lasse Jørgensen der i en årrække også har været inde omkring Lars Lilholt band.

“Kristians Lilholts ”løsrivelse” har betydet nye toner og anderledes musik. Kristian skriver selv sin musik og Kristians musik har kun én fejl: man bliver afhængig af den.

Aftenens koncert er et velgørenheds arrangement, som de tre Lions klubber i Haderslev kommune: Gram, Vojens & Sophies Kilde, Haderslev har stablet på benene og overskuddet går ubeskåret til at støtte op omkring ”Gummitud” som er Hospitalsklovn på Aabenraa sygehus. Hun gør et fantastisk stykke arbejde med at hjælpe børn og deres forældre samt personalet på hospitalerne under børnenes indlæggelse. Klovnene skaber glædes oaser og trygge rammer. Hospitalsklovnen ”Gummitud” vil være tilstede denne aften,” slutter arrangørerne.

Billetter til arrangementet kan købes på: Mail: Rolighedsvej25@gmail.com & Tlf.: 2249 9585

Publiceret: 15. Marts 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Fik du læst
ANNONCER
Se flere