Daniel Zornow Kruse var første STX-student i år.
Daniel Zornow Kruse var første STX-student i år.
Aabenraa Statsskole
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Se fotos: Årets første studenter fra Statsskolen

Smilene strålede om kap med solen, da årets første studenter sprang ud på Aabenraa Statsskole mandag morgen. 

Klokken 9.05 afsluttede Daniel Zornow Kruse fra 3f sin eksamen i almen studieforberedelse i emnet steroider og kunne dermed kalde sig årets første STX-student. Efter endt eksamen glæder Daniel sig til et år med fokus på at rejse og arbejde – måske som lærervikar. Herefter vil Daniel læse idræt.

Årets første HF-student var Anne-Sophie Ernø Johannsen fra 2q, der sprang ud med en eksamen i mundtlig dansk. Anne-Sophie har været rigtig glad for skolens miljø og blev gerne på Aabenraa Statsskole et halvt års tid mere. Det næste års tid vil Anne-Sophie fokusere på håndbold, som hun spiller på eliteplan, hvorefter hun muligvis vil uddanne sig inden for kemi.

På skolens HF-tilbud for elever med autisme spektrum forstyrrelser (ASF) var Emmeli Gram van Deurs fra 2r den første til at få huen med det blå bånd på – Emmeli afsluttede med faget matematik. Efter eksamen planlægger Emmeli at fejre huen med en studenterfest. Efter et sabbatår byder fremtiden muligvis på videre uddannelse på en designhøjskole.

Traditionen tro ventede familie og venner spændt i skolens forhal, og stemningen steg højt op under loftet i højtidelig forventning og glæde over at modtage de nyudsprungne studenter med huer og roser i knitrende cellofan.

Forude venter dimission, studenterkørsel og en spændende fremtid.

Stort tillykke til Daniel, Anne-Sophie, Emmeli og alle de øvrige studenter!

Publiceret: 19. Juni 2017 11:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt