I juni er der “Havnens Dag” på Aabenraa Lystbådehavn med mange aktiviteter. Selvfølgelig kan man komme ombord.
I juni er der “Havnens Dag” på Aabenraa Lystbådehavn med mange aktiviteter. Selvfølgelig kan man komme ombord.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der 100 dage til Havnens Dag

Aabenraa Lystbådehavn har masser af aktiviteter til Havnens Dag

Aabenraa Lystbådshavn gentager succesen og er én ud af omkring 75 danske lystbådehavne, der om cirka 100 dage – lørdag 10. juni – åbner havnen for alle i lokalbefolkningen i anledning af Havnens Dag. Der vil være et hav af gratis maritime oplevelser til alle aldersgrupper – både til vands og til lands.

Blandt aktiviteterne til vands kan man for eksempel komme ud på vandet i en sejlbåd, en motorbåd, en jolle og på et “stand up paddle”-board. Der vil også Mercedes biler, Veteranbiler på havnen, Brand og redning kommer også med redningsbåd og brandbiler. Der vil være drone-opvisning og Najaden er åben, og der bliver marineloppemarked og krappe bassin. Selvfølgelig bliver det også muligt at komme ombord på lystbåde i havnen.

Det er anden gang, at Aabenraa Lystbådshavn er med i den landsdækkende begivenhed, som sidst år trak mere end 60.000 besøgende en tur på havnen.

“Vi er meget stolte af at kunne afholde Havnenes Dag for andet år i træk. Sidste års arrangement var en succes, så vi glæder os meget til at byde både nye og tidligere lokale gæster velkommen på havnen lørdag 10. juni og lover, at vi har en masse spændende aktiviteter klar til dem,” siger Jens Jacob Søren og Søren Vester, der er de lokale arrangører.

Publiceret: 18. Marts 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Fik du læst
ANNONCER
Se flere