(Privatfoto)
(Privatfoto)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nytårskur for motionister

Idræt For Alle i Bolderslev har mange ting i gang – en af dem er et hold, der går til Motion & Motorik. Det kunne også kaldes Motion & Samvær, for det er det, deltagerne får ud af det i to timer hver torsdag formiddag.

35 af deltagerne begyndte årets første samvær med en nytårskur, som de nu har gjort i 6 år.

Mens formanden, Paul Fuglsang, berettede om det forgangne års hændelser i hele Idræt For Alle, ønskede de fremmødte hinanden et godt nytår, mens de skålede i en frisk, boblende cider.

Formanden indledte med at oplyse, at de er 111 medlemmer fordelt på 76 personnumre. Altså går næsten halvdelen til mere end en aktivitet, ja, nogle endog til tre og formanden selv til alle fire aktiviteter.

Formanden berettede bl.a. også om fire stjålne bord-/bænkesæt, hvoraf de to er kommet tilbage til krolfspillerne. Han kunne endvidere fortælle om hærværk på en disc golf kurv, som blev rykket op af jorden med betonsokkel og det hele.

"Jo, der er hele tiden udfordringer, nogen mere alvorlige end andre," sluttede han.

Også i kaffepausen skulle deltagerne motionere. Sanglederen havde valgt en sang, hvor deltagerne skulle op at stå og vrikke med numsen i hvert vers. Det gav selvsagt anledning til en del morskab.

Så denne årets første dag med Motion & Motorik var en anelse mere festlig end ellers – selv om der altid også er gang i både sang og latter.

Publiceret: 09. Januar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Fik du læst
ANNONCER
Se flere