Det er motorvejsbroen ved afkørsel 70 Aabenraa Nord, der nu skal sikres bedre. Arkivfoto
Det er motorvejsbroen ved afkørsel 70 Aabenraa Nord, der nu skal sikres bedre. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Motorvejsbro lokker selvmordstruede: Afskærmning skal hindre selvmord

bs

Syd- og Sønderjyllands Politi er gået i dialog med Vejdirektoratet med henblik på, at der hurtigst muligt bliver sat en afskærmning op på motorvejsbroen mellem Aabenraa og Rødekro.

Politikredsen har taget initiativ til dialogen, efter at det står klart, at der især på det seneste har været et øget antal tilfælde, hvor psykiatriske patienter har overvejet at begå selvmord fra broen. Vejdirektoratet, der er myndighed på området og som dermed har tilsynet med motorvejsstrækningerne, er enig i, at det er vigtigt at prioritere en løsning på dette område. Og det tilsagn er Syd- og Sønderjyllands Politi glade for.

“Politiet kan ikke løse denne type udfordringer alene. På dette område er vi afhængige af et godt samarbejde med andre myndigheder. Og derfor er vi glade for, at Vejdirektoratet er enig i, at der skal sættes en afskærmning op hurtigst muligt,” understreger politiinspektør Tage Jehn fra Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet vil nu kigge nærmere på mulige udformninger af afskærmningen, oplyser afdelingsleder Niels Højgaard Pedersen fra Vejdirektoratet.

Publiceret: 09. Marts 2017 12:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere