Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hvem holder øje med klemte børn af kontanthjælpsloft?

Karsten Meyer Olesen, Borgmesterkandidat A, Skovbovænget 25, 6360 Tinglev, skriver:

Jeg blev oprigtig glad, da jeg i JydskeVestkysten læste, at borgmester Thomas Andresen ville sikre, at ingen borger i Aabenraa kommune ville blive hjemløs med baggrund i kontanthjælpsloftet.

Det er en god udmelding, når man tænker på, at mere en 200 borgere bliver ramt at kontanthjælpsloftet.

At der også er handling bag ordene, kan man så læse i den sidste udgave af ”Aabne linjer”. Et tværfagligt team er sat til at opspore udsatte borgere, der er i fare for at blive hjemløse. At deres fokus handler om at begrænse kommunens udgifter til forsorgshjemudgifter, gør ikke ideen ringere.

Den borgerlige regerings kontanthjælpsloft rammer uundgåeligt de svageste i vores samfund. Derfor lover jeg dig Thomas, at jeg vil holde øje med, at du holder dit løfte.

Jeg har dog brug for et opfølgende svar. Flere der rammes af kontanthjælpsloftet har børn. Nøjagtigt hvor mange ved jeg ikke. Men vi ved hvor afgørende det er for en god start på livet, at forældre kan give deres børn en tryg opvækst uden fornemmelsen af at være sat udenfor. Hvem holder øje med, at disse børn ikke rammes af en social nedtur med baggrund til deres forældres udfordring?

Hvem sikrer, at de ikke må opleve en opvækst med afsavn på alt det, de fleste opfatter som selvfølgeligheder. Julegave, tøj m.m. Er det også dig Thomas?

 

Publiceret: 16. December 2016 08:54
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere