Indsendt af John Frandsen fra Vojens
Stolen er designet af den store danske møbelarkitekt Poul Kjærholm i 1955. Den er produceret i fjederstål og udspændt naturlæder hos Fritz Hansen og går under navnet PK-22. I en stand som denne vil den kunne vurderes til cirka 12.000 kroner
Indsendt af John Frandsen fra Vojens Stolen er designet af den store danske møbelarkitekt Poul Kjærholm i 1955. Den er produceret i fjederstål og udspændt naturlæder hos Fritz Hansen og går under navnet PK-22. I en stand som denne vil den kunne vurderes til cirka 12.000 kroner
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hvad er det værd?

Af Emma Biørn Fish og Lauritz.com

Siden vi offentliggjorde samarbejdet med Lauritz.com, er det væltet ind med spændende mails med læsernes bud på genstande, som de gerne vil have vurderet.

Vi har videresendt de mange mails til Lauritz.com, der månedligt udvælger de bedste og giver en vurdering heraf.

Hvis du har noget liggende, som du gerne vil have vurderet, kan du sende os en mail med en kort beskrivelse samt vedhæfte et foto til vurdering@lokalavisen.dk - eller sende et brev med foto til avisens adresse:

Lokalavisen Aabenraa

Perlegade 4,1

6400 Søndergade

Indsendt af Poul Madsen fra Haderslev
Hans Sandgren Jakobsen er manden bag dette design fra 2002. Stolen er fremstillet hos Fredericia Furniture i laseret ahorn som er formpresset i et stykke. Stolen kom til verden som bud på en stol til HKH Kronprins Frederik, og har fået tilnavnet Pingo. Et sæt som disse fire vil kunne vurderes til cirka 1.000 kroner.
Indsendt af Poul Madsen fra Haderslev Hans Sandgren Jakobsen er manden bag dette design fra 2002. Stolen er fremstillet hos Fredericia Furniture i laseret ahorn som er formpresset i et stykke. Stolen kom til verden som bud på en stol til HKH Kronprins Frederik, og har fået tilnavnet Pingo. Et sæt som disse fire vil kunne vurderes til cirka 1.000 kroner.
Indsendt af Inga Jørgensen fra Rødekro
Opsatsen er fra Royal Copenhagen der i 1775 blev grundlagt som ”Den Kongelige Porcelænsfabrik” af enkedronning Juliane Marie. Det velkendte logo med de tre blå bølger symboliserede fra starten de tre danske farvande Storebælt, Lillebælt og Øresund. Det Musselmalede motiv oplever stor popularitet og en opsats som denne vil (i 1. sortering) kunne vurderes til cirka 2.500 kroner.
Indsendt af Inga Jørgensen fra Rødekro Opsatsen er fra Royal Copenhagen der i 1775 blev grundlagt som ”Den Kongelige Porcelænsfabrik” af enkedronning Juliane Marie. Det velkendte logo med de tre blå bølger symboliserede fra starten de tre danske farvande Storebælt, Lillebælt og Øresund. Det Musselmalede motiv oplever stor popularitet og en opsats som denne vil (i 1. sortering) kunne vurderes til cirka 2.500 kroner.
Indsendt af Bjarne H. Läckberg fra Varnæs
10 kroners guldmønten er fra 1902 og viser Oscar II, der levede fra 1829-1907 og i en periode var både Sveriges og Norges konge. Guldmønter oplever stor efterspørgsel og denne vil kunne vurderes til cirka 8.000 kroner.
Indsendt af Bjarne H. Läckberg fra Varnæs 10 kroners guldmønten er fra 1902 og viser Oscar II, der levede fra 1829-1907 og i en periode var både Sveriges og Norges konge. Guldmønter oplever stor efterspørgsel og denne vil kunne vurderes til cirka 8.000 kroner.
Ugens hammerslag er denne lænestol fra Hans J. Wegner. Den er vurderet til 18.000 kroner, men blev solgt til den nette sum af 33.000 kroner.
Ugens hammerslag er denne lænestol fra Hans J. Wegner. Den er vurderet til 18.000 kroner, men blev solgt til den nette sum af 33.000 kroner.
Publiceret: 16. Juni 2017 10:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt