Henrik Appel Sørensen fylder 60 år tirsdag den 21. marts. Privatfoto
Henrik Appel Sørensen fylder 60 år tirsdag den 21. marts. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Henrik runder et skarpt hjørne

I morgen, tirsdag, fylder Henrik Appel Sørensen fra Den Jyske Sparekasse 60 år

Der er rund fødselsdag i Den Jyske Sparekasse i Rødekro  tirsdag, når filialchef Henrik Appel Sørensen fylder 60 år.

Han har været i den finansielle sektor i 42 år. Han blev udlært hos Nordea i Aabenraa og arbejdede sidenhen også i bankens afdelinger i Løgumkloster, Padborg, Kolding, Toftlund og Rødekro. Efter 28 år valgte han i 2003 at skifte til Sparekassen Løgumkloster (der senere fusionerede med Den Jyske Sparekasse) hvor han var med til at etablere en ny filial i Rødekro.

Privat bor Henrik også i Rødekro, hvor han altid har været dybt engageret i lokalsamfundet og derfor er han for mange mennesker et velkendt ansigt i bybilledet. Udover at være revisor i forskellige foreninger, har han i mange år været både kasserer og minitennistræner i Rødekro Tennis Klub samt kasserer og formand for Rødekros handelstandsforening. De sidste 12 år har Henrik endvidere været bestyrelsesmedlem i Rødekro Kulturpris, hvor han er en af talerne til den årlige overrækkelse, hvor prisen uddeles til en person, der har været til gavn for det kulturelle liv i Danmark.

I fritiden var det tidligere fodbolden, der stod højt på dagsorden, og siden kunne man i mange år finde Henrik på tennisbanen. Efterhånden er tennisketcheren dog blevet skiftet ud med en golfkølle, og i dag bliver der brugt en del timer på golfbanen.

På selve fødselsdagen fejres de 60 år derhjemme med familien. Henrik er gift med Birgitte og sammen har de tre voksne børn, svigerbørn og 2 børnebørn.

Publiceret: 20. Marts 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere