Børnene fra Hellevad Børneunivers løb fredag inden påskeferien i den gode sags tjeneste. Så i år kan påskeæggene nydes med ekstra god samvittighed.
 Foto: Mette Henriksen
Børnene fra Hellevad Børneunivers løb fredag inden påskeferien i den gode sags tjeneste. Så i år kan påskeæggene nydes med ekstra god samvittighed. Foto: Mette Henriksen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hellevads børn løb

Hellevad elever deltog i Rynkeby Løbet

“Børn kan også få en slem lungesygdom,” fortæller tre små piger i løbetøj fra Hellevad Børneunivers med alvorlige miner.

At det ikke kun er voksne, som kan blive ramt af en lungesygdom, ved børnene fra Hellevad Børneunivers alt om. De har nemlig deltaget i Rynkeby Løbet fredag inden påskeferien.

Motion og velgørenhed i et

Ved at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet gjorde eleverne ikke alene noget godt for sig selv. De er også en del af et stort, nordisk fællesskab, der på tværs af klasser, skoler og landegrænser er med til at gøre en mærkbar forskel for børn med kritiske sygdomme.

Inden løbet havde eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der blev opfordret til at give et beskedent beløb per omgang eller kilometer, den enkelte elev løb i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet. De penge, der samles ind, går ubeskåret til Børnelungefonden.

Inden børnene begav sig ud på løbeturen, fik de mulighed for at få sig en snak med to lokale Team Rynkeby ryttere, som også havde taget deres seje racercykler med.

Publiceret: 21. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt