Arwos udskifter en slidt kloakledning på Cimbria-grunden. Det lukker trafikken på Haderslevvej.
Arwos udskifter en slidt kloakledning på Cimbria-grunden. Det lukker trafikken på Haderslevvej.
Arkivfoto: Betina Skjønnemand
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Haderslevvej lukkes for trafik i én måned

Et udslidt kloakrør på Cimbria-grunden betyder trafikale udfordringer

Fra den 25. april til 19. maj 2017 er Haderslevvej spærret fra Løgumklostervej til Camma Larsen-Ledets Vej. Årsagen er, at Arwos er nødsaget til at flytte en nedslidt regnvandsledning, som hidtil har ligget under jorden på tværs af Cimbria-grunden.

“I forbindelse med klimatilpasningen på Gasværksvej og Reberbanen skulle vi udskifte et lille stykke af den eksisterende ledning på Cimbria-grunden. Nedrivningen af det gamle byggemarked havde dog beskadiget den i forvejen gamle ledning. Derfor bruger vi anledningen til - ikke bare at udskifte – men at flytte ledningen,” fortæller Christian Udby, direktør i Arwos i en pressemeddelelse.

Domea, der står for byggeriet på Cimbria-grunden, er blevet enige med Arwos om at flytte regnvandsledningen fra skel, så den i stedet går tværs over grunden. På sigt vil det nemlig give færre gener, når røret skal renoveres og tilses.

“Af trafikale årsager er vi nødt til at spærre Haderslevvej allerede ved Camma Larsen-Ledets Vej. Jeg skal beklager de gener, det uundgåeligt medfører. Beboere kan dog stadig køre frem til deres hjem,” fortæller Christian Udby.

Skiltning vil tydeligt fortælle om afspærringsperioden og omkørselsmulighed, mens der graves.

Publiceret: 16. Marts 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere