Arkivfoto: Svend Mikael Larsen
Arkivfoto: Svend Mikael Larsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fritidssejlere indviede ny bro i Nyhavn

Borgmester Thomas Andresen var med, da Motorbådklubben Sydhavns Historie indviede sin nye flydebro i Nyhavn

Der blev taget hul på en ny æra i Motorbådsklubben Sydhavns historie, da klubben i fredags på uformel vis indviede sin nye flydebro i Nyhavn.

Den nye placering i Aabenraa Havn og den nye bro er resultatet af et samarbejde mellem de to bestyrelser i Motorbådsklubben og Ladeforeningen samt Aabenraa Kommune og Aabenraa Havn. Alle både er flyttet fra Sydhavn til Nyhavn, og de to foreninger har indtaget området til lands og til vands med deres både og grej.

“Jeg er meget glad for den vilje, de to bestyrelser har vist til at arbejde løsningsorienteret. Det var en gordisk knude, som vi har hugget midt over. I samarbejde med Aabenraa Havn har vi fået skabt gode faciliteter, hvor klubbens og foreningens medlemmer kan dyrke deres interesser fiskeri, sejlads og socialt samvær. Hvor der er vilje, er der også en vej, og den har vi betrådt i fællesskab,” pointerer borgmester Thomas Andresen i en pressemeddelelse.

Formanden for Motorbådsklubben Preben Rønnow ser frem til at bruge de nye faciliteter:

“Vi var jo helst blevet i Sydhavn. Men da beslutningen var truffet, om at Sydhavn skulle bruges til andre formål, har vi haft et godt samarbejde med borgmesteren og havnen om at finde en løsning, som kan komme alle vores medlemmer til gavn,” siger Preben Rønnow.

Formanden for Aabenraa Havns bestyrelse Erwin Andresen er meget tilfreds med, at bådeklubben har valgt at leje sig ind på området i den nordlige Nyhavn, og at det samtidig har været muligt at tilknytte lokaler til Ladeforeningen.

“Dermed har en lang proces omkring placeringen af Motorbådeklubben og Ladeforeningen fundet sin afslutning til alles tilfredshed. Vi hilser foreningerne velkommen og ser frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde omkring lejeforholdet,” siger Erwin Andresen.S

Publiceret: 14. Juni 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt