Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foto: Gymnastikopvisning var et tilløbsstykke

bs

Lørdag holdt Bylderup- og Omegns Gymnastikforening (BOG)  forårsopvisning i Bylderup Idrætscenter, og i den forbindelse blev BOG´s 40 års jubilæum samtidig markeret.

Gymnastikopvisningen blev et rigtig stort tilløbsstykke, for der var i alt 373 betalende gæster, og i den forbindelse skal det bemærkes, at børn og BOG´s aktive medlemmer kunne komme gratis ind.

 ”Det var virkelig en super dag”, fortæller formand for BOG, Lone Andresen. ”Syv af vores lokale hold, og tre gæstehold viste resultatet af vinterens træning, og hele eftermiddagen blev de bakket op af et veloplagt publikum”.

 ”I anledningen af jubilæet havde vi arrangeret fællesspisning, inden de to sidste hold – Mini Mix og Æ Jungs fra Gørding skulle på”, fortsætter Lone, ”og det initiativ blev der taget rigtig godt imod for omkring 220 valgte at spise med”.

 

”Det er ingen selvfølge, at vi år efter år kan stable sådan et flot arrangement på benene, og jeg vil derfor gerne takke alle de engagerede instruktører og hjælpeinstruktører for deres kæmpe indsats gennem hele sæsonen," slutter formanden.

Publiceret: 20. Marts 2017 09:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere