Foto: Jens Dresling, Ritzau
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: SønderjyskE ude af kampen om billetter til Europa

Et 1-4 nederlag i Farum sendte de lyseblå ud af dysten om medalje og europæisk fodbold

“Right to dream Park” hedder det tidligere Farup Park. Og et pænt stykke ind i anden halvleg var der også en del sønderjyder, som drømte om et comeback i kampen, hvor gæsterne havde tabt første halvleg med 2-0.

Lige præcis den førung har det røde hjemmehold dog tidligere sat over styr til netop holdet fra Sønderjylland, og det gik meget god da Absalonsen sendte bolden i nettet til 1-2.

Men så indtraf en episode, som fik afgørende indflydelse på kampen. Dommeren dømte straffe til hjemmeholdet. Angiveligt skulle Kees Luijks have taget hånden til brug, men TV billederne viste tydeligt at den hollandske forsvarsspiller fik bolden lige i ansigtet.

Dels fik FCN bragt sig på 3-1 og dels blev Luijcks dobbelt-straffet ved at få gult-rødt for sit brok. At hjemmeholdet senere øgede til 4-1 får kun statistisk bertydning.

En status efter runden viser at SønderjyskE ikke længere kan spille for bronze eller billetter til europæisk fodbold. I de sidste to runder gælder det alene æren, og første opgave venter på søndag når Brønsby kommer syd for Kongeåen. Den kamp begynder klokken 18.00.

Publiceret: 17. Maj 2017 08:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aabenraa
Seneste
Lokalavisen Aabenraa
Mest læste
Lokalavisen Aabenraa
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt