Henrik Hansen rykker tættere på superligaen. Bliver nu assistent for Claus Nørgaard. Arkivfoto: Kåre Hangaard
Henrik Hansen rykker tættere på superligaen. Bliver nu assistent for Claus Nørgaard. Arkivfoto: Kåre Hangaard
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Henrik Hansen bliver assistent

Klubikonet og kulturbæreren rykker endnu tættere på superligatruppen, og har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse

Henrik Hansen stoppede sin aktive fodboldkarriere for halvandet år siden, og blev omgående ansat som klubbens nye A+ træner. Siden har han været en fast bestanddel af Superliga trænerteamet, og desuden det vigtige bindeled mellem de største talenter i ungdomsafdelingen og superligaholdet.

Nu rykker Henrik Hansen endnu tættere på superligatruppen som assistenttræner, og Hans Jørgen Haysen glæder sig over udviklingen:

"Henrik Hansen har i alle år haft meget stor betydning for klubben og ikke mindst i omklædningsrummet, hvor han tidligere som holdets anfører og kaptajn var en vigtig sparringspartner for både holdkammerater og den sportslige ledelse. Dette har han med stor kløgt, sund fornuft og faglighed evnet at tage med over i trænergerningen, og her lynhurtigt fået oparbejdet en lige så vigtig rolle og kulturbærer som træner, som han havde som spiller," siger han og fortsætter:

"Han ved, hvem vi er, og han kender vores DNA og vores måde at prioritere midler og ressourcer. Han har i både indeværende – og sidste sæson, haft stor indflydelse på og bidraget fra sidelinjerne i det daglige og på matchdays til superligaholdets flotte resultater."

"Med Peter Enevoldsens afgang (assistenttræner, red.) er det indlysende, at Henrik Hansen fremadrettet rykker tættere på superligatruppen, dog stadig indtil sommer også med A+ opgaver i samarbejde med resten af vort Talentteam," påpeger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

"Henrik Hansen er i den grad vokset i sin nye rolle efter karrierestoppet. Han har næsten dagligt taget store skridt i sin udvikling som træner, og vi er meget tilfredse med at han fortsætter som en meget vigtig brik i det lyseblå trænerteam," slutter Hans Jørgen Haysen.

Henrik Hansens kontrakt med Sønderjyske løber herefter til den 30. juni 2019.

Publiceret: 12. Januar 2017 07:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere