Arkivfoto: Polfoto
Arkivfoto: Polfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farvel: Kanstrup er tabt for SønderjyskE

Rygtes til danske klubber. Vil hellere til udlandet

Af Martin Davidsen, Tipsbladet.dk

Pierre Kanstrup sættes i forbindelse med FC Midtjylland og Randers. Anføreren har sagt nej til en forlængelse med SønderjyskE. Det skriver BT.

Det store transferpuslespil i dansk fodbold er i fuld gang. Tirsdag kom det frem, at Marc dal Hende og Janus Drachmann forlader SønderjyskE til sommer for at skifte til FC Midtjylland, og nu kan endnu en spiller være på vej væk fra Haderslev-klubben. 

BT skriver således, at Pierre Kanstrup har afvist en forlængelse med SønderjyskE, og at både Randers FC og FC Midtjylland viser interesse for forsvarsspilleren. 

Desuden er både tyrkiske Bursaspor og amerikanske Colorado Rapids interesserede i Kanstrup.

Pierre Kanstrup bekræfter, at han kan forlade SønderjyskE inden længe, fordi han har afvist klubbens udspil om en forlængelse.

"Jeg føler mig da klar til at tage det næste step. Ikke at det ikke er stort at være anfører i SønderjyskE, men jeg vil da gerne spille for en klub, som har ambitioner om at spille med i toppen. De udfordringer kunne jeg godt tænke mig at være en del af," siger Pierre Kanstrup til BT.

Hvis Pierre Kanstrup forlader SønderjyskE til sommer, kan han skifte uden en transfersum, fordi hans kontrakt udløber. Til gengæld skal SønderjyskE have penge på bordet, hvis klubben skal lade ham gå denne vinter. 

Publiceret: 11. Januar 2017 13:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere