Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Ny vending i flytning af Fjordskolen

Grethe Kramer Hansen, Ahornvej 1; Kliplev

Hvor er jeg glad over at Ejler Schütt, og Kåre Solhøj  Dahle endelig har  lyttet og det allerbedste er at de har ”hørt” hvad det er forældre personale almindelige borgere har haft af indsigelser af faglig og saglig karakter i forhold til flytningen af Fjordskolen. Det er den første åbning i denne sag siden flytningen kom på tale. Hvor er det dejligt. Også en tak til dig Ejler fordi du på eget initiativ valgte at besøge Fjordskolen i skoletiden hvor eleverne var på skolen. Det var der andre politikere der kunne lære af. Kirsten Nørgaard Christensen eller andre fra Venstre har alle glimret ved deres fravær.

Det har for mange været en kamp op ad bakke, både for S, SF og Ø hvor Gert virkelig også har kæmpet, personalet forældre og andre almindelige borgere.

Vores opråb er af mange blevet opfattet som protester, nej det var det ikke, det var opråb om at der var noget helt galt i den beslutning. Der for har vi handlet ud fra ” KÆMP FOR ALT HVAD DU HAR KÆRT”

En virkelig stor tak til alle der har været med i kampen for ikke at flytte skolen til Kruså, men lad den bliver i Aabenraa som er det bedste for eleverne.

Publiceret: 16. Juni 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt