Arkivfoto: Betina Skjønnemand
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Nej tak til Islam i Danmark!

Kaare Solhøj Dahle, Byrådsmedlem i Aabenraa Kommune, Udenfor Partierne

DF's lokale gruppeformand skriver i et debatindlæg, at han ikke ønsker at der skal etableres en muslimsk gravplads på kirkegården i Aabenraa. Det er jeg som bekendt helt enig i.

Men her stopper enigheden også. For DF's gruppeformand ønsker at der i stedet skal oprettes "...deciderede muslimske kirkegårde…” i Danmark, og at muslimer i Danmark også kan ”…benytte sig af de store muslimske kirkegårde, der er i landet og hvor flere kan påregnes etableret..."

Her er jeg er helt uenig med DF's gruppeformand! For jeg mener absolut IKKE at der skal etableres muslimske gravpladser i Danmark - hverken på vores kirkegårde eller nogen som helst andre steder.

Ideologien Islam hører ikke hjemme i Danmark, og kan man ikke leve uden denne form for offentlig Islam, så bør man efter min mening rejse hjem til sit oprindelsesland.

Det er mig stadigvæk en gåde, hvorfor vi som land accepterer indvandring af mennesker der ikke ønsker at leve som os, og som oven i købet forsøger at trække en mørk ideologi nedover hovedet på vores fredelige samfund.

Islam skal ikke ind i Danmark – den skal ud.

Publiceret: 07. Marts 2017 10:52
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere