Arkivfoto: Kim Petersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat Fjordskolen: Kære Kirsten Nørgård Christensen

Mette Larsen, Lavgade 17, Aabenraa

Jeg får en oplevelse af deja-vu, når jeg læser dit seneste debatindlæg vedr. Fjordskolen. Dine argumenter, hvis de overhovedet kan kaldes det, har ikke ændret sig det mindste i løbet af det sidste 1 ½ år, der er gået.

Jeg har, mødt mange af Fjordskolens ansatte, som simpelthen er lede og kede af at du bliver ved med at bringe ”problemer med arbejdsmiljøet” på banen, som et argument, der kun kan løses ved at flytte skolen til Kruså. Som udvalgsformand burde du vide bedre. Du burde vide at dette har ændret sig for længe siden og det er jo faktisk pladsmanglen, der gjorde at medarbejderne var pressede. Men at påstå at pladsmanglen kun kan løses i Kruså, det er noget vrøvl.

Du træder direkte på Fjordskolens medarbejdere ved at påstå at flytningen giver bedre mulighed for at højne fagligheden, udvikle på kerneopgaven og det faglige miljø. Forud for dine påstande, burde du have gjort dig den ulejlighed at kontakte nogen af skolens medarbejdere, for så havde de fortalt dig at de, på ganske fortræffelig vis, løfter og udvikler på disse opgaver hver eneste dag.

At denne flytning skal ske, fordi I har et behov for at udflytte arbejdspladser til yderområderne, er moralsk forkasteligt. I burde tage udgangspunkt i børnenes tarv. Hvis I, fra Venstre, har et behov for at flytte arbejdspladser, så find dog en forvaltning eller andet, der kan flyttes, uden at det går ud over kommunens mest sårbare skoleelever.

En kommune kendes på sin behandling af de svage borgere.

Publiceret: 15. Juni 2017 12:15
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt