Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Cykelsti mellem Hellevad og Rødekro

Jan Toftelund Jensen, Hellevadvej 66, Rødekro

Ejler Schütt: Lokalpolitik eller ej - det vil altid være den samme kasse, som skal finansiere forbedringer. Derfor er vi af den mening, at der skal være fokus på særligt udsatte strækninger, hvor f.eks. en cykelsti kan betyde en verden til forskel for lokalbefolkningen.

Du skriver, at du opfordrer til belysning på cykelsti i Løjt på baggrund  af henvendelser fra utrygge forældre.

De 30 år gamle artikler vi henviser til, er artikler der netop er skrevet af utrygge forældre allerede dengang – dvs., at politikerne allerede på daværende tidspunkt er gjort opmærksom på problematikken omkring Hellevadvej og en manglende cykelsti. Med andre ord, har utrygge forældre gennem årtier forsøgt at komme i dialog med byrådet, uden at der er sket noget.

I selvsamme periode har der været utallige læserbreve og henvendelser fra befolkningen i området, hvor der er opfordret til, at politikerne tager fokus på den særligt udsatte strækning Hellevad-Rødekro.

Det skal siges, at ud over den tunge trafik, er det ikke ualmindeligt, at bilister opnår en hastighed på 150 km./t. på denne strækning.

Du opfordrer til ”vi skal få gjort noget ved det”… men hvad mere kan vi gøre? At nedsætte en borgergruppe el.lign. burde bestemt ikke have den afgørende indflydelse på politikernes valg. De er jo gennem årtier blevet opfordret løbende.

 

 

Publiceret: 02. Marts 2017 16:10
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere