(Privatfoto)
(Privatfoto)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

De seje og de modvillige

Et let drys af sne dækkede banerne, da krolfspillerne i Bolderslev tog hul på det nye år 2017. Frosten blev til tø, og sneen til let regn i den hårde blæst. Altså lidt ugemytligt til krolfspil. Nogle af spillerne gik frisk i gang, mens andre hellere ville blive under tag og i læ i Æ'Kasten, lyder det fra 'Idræt For Alle' i Bolderslev.

Måske var det udsigten til gløgg og æbleskiver i kaffepausen, der fik de sidste ud på banerne og i gang med spillet. De mest modvillige nåede lige at spille en runde – de seje fik to runder ud af det, inden de kunne gå til pause.

Idræt For Alles formand havde bedt Bolderslev Idrætscenter om at levere gløgg og æbleskiver til 20 spillere, så der var mere end rigeligt til de 15, der havde vovet sig ud på banerne.

Det gjorde godt med gløgg og varme æbleskiver til de lidt forfrosne spillere. Hvis spillerne var lidt rustne denne dag, gjaldt det bestemt ikke snakketøjet. Det gik så godt, at man besluttede at droppe det videre spil og tage hjem lidt før tid, fortæller formanden.

Men en rigtig hyggelig formiddag fik de ud af det alligevel - både de seje og de modvillige.

(Privatfoto)
(Privatfoto)
Publiceret: 09. Januar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt