Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dans: Guld-par går efter tre på stribe

Danmarksmesterskaberne i standarddans fandt sted sidste weekend Ravnsborghallen i Køge.

Der var desværre kun én danseskole der repræsenterede Sønderjylland; nemlig danseskolen Step By Step, der til gengæld gjorde landsdelen ære.

Det gjorde de ved at få flere flotte placeringer i finalerne i både børne- og juniorrækkerne, men særligt i ynglingerækken blev der præsteret.

Step By Step var repræsenteret af Emil Neumann og Bolette Overgaard. Det unge par havde ikke kunnet træne i to uger op til DM. Bolette havde været på en obligatorisk studietur til Madrid to uger inden DM og lå slemt syg i ugen op til DM. Heldigvis kom Emil og Bolette, og de dansede og sejrede.

Selvom deres træner Lars Christensen fra Step By Step var ret sikker på, at titlen som Danmarksmestre var hjemme, troede parret ikke på det, men da Danmarksmestrene blev kåret var det altså det eneste par der repræsenterede Sønderjylland, som stod med guldet om halsen. Det er så Sønderjyllands og danseskolen Step By Steps anden guldmedalje i denne dansesæson. I november vandt Emil og Bolette Danmarksmesterskabet i latinamerikanske danse, så nu krydses fingre for at det sønderjyske par vinder Danmarksmesterskaberne i kombineret standard og latin i maj, for så har et sønderjysk par gjort noget ingen andre par nogensinde har gjort før.

Publiceret: 19. Marts 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere