Arkivfoto: Kim Petersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Åbent brev til borgmesteren og venstre gruppen

Grethe Kramer Hansen, Ahornvej 1; Kliplev.

Du skriver i JV. I dag at du vil køre sagen om fjordskolen igennem selv med et flertal på 16 -15, med mindre der er kommet nyt i sagen. Så vil derfor stille dig/jer nogle spørgsmål som jeg forventer i vil give mig og ANDRE SVAR PÅ.

Lad os begynde med åbent hus arrangementet for forældre:

I den ende hvor afd. A skal ligge ( autisterne der er på posekær i dag) er der uden for klasse lokalerne nogle store ventilationsrør, som man kan høre inde i klasselokalerne, fortalte en mor som selv har gået på skolen. Når almindelige mennesker kan høre dem, HVAD kan de særligt sensititive så ikke? For dem vil det betyde ”larm” og vil derfor skabe uro og der vil ikke kunne blive ro i de klasser. Vi spurgte hende der var med fra kommunens bygnings afd. De blev fjernet, Nej det mente hun bestemt ikke og så slemt kunne et vel heller ikke være.

HVAD ved hun om det? Hun blev bedt om at skrive det nej til videregivelse til Jer har du / I fået det?

Det næste er har i fortalt borgerne der bor på Åbjerg og i nærheden hvor meget trafik der kommer når Fjordskolen kommer derned? Har de fået at vide at der ca. kommer 100 person biler dagligt frem og tilbage og jeg ved ikke hvor mange busser frem og tilbage? Jeg tror ikke de ved det, håber I kan fortælle mig det?

 

Publiceret: 16. Juni 2017 14:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt