Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aabenraas eget bryg på Michelsens Gård

Aabenraa Byhistoriske Forening inviterer til ølsmagning

Hvad siger du til en halv liter velskænket øl og en fedtemad til en flad 50'er? Det lyder som et godt tilbud!

Det er hvad Aabenraa Byhistoriske Forening har på 'tapetet' fredag 21. april mellem klokken 15.00 og 17.00 på Michelsens Gård.

“Kun denne dag kan Aabenraa Sommerøl 2017 købes til følgende specialpriser: salg stykvis kr. 40 eller en hel kasse med 15 øl til kr. 550,” lyder det fra foreningen, som forklarer:

“Aabenraa Sommerøl 2017 er en speciel øl, som er brygget efter foreningens helt egen recept. Øltypen er i år igen valgt efter smagning af tre forskellige forslag til sommerøl. Smagningen foregik hos Carstensens Tehandel. Aabenraa sommerøl 2017 er en 'Steambear' også kaldet California 'Common'.”

“Steambeer er en øl brygget på pilsnergær, men ved temperaturer, som var det en alegær, vi havde brugt. Den er tungere end en pilsner og rigere end en lager med en tør humlet afslutning, men den er ikke bitter. Den er velegnet til såvel at nyde på terrassen som til frokost,” lyder de kloge ord.

Aabenraa Sommerøl 2017 er produceret i samarbejde med Lundumskov Bryghus ved Horsens. Overskuddet fra salget går til Byhistorisk Forenings Bevaringsfond for gamle huse og miljøer i Aabenraa.

Publiceret: 20. April 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aabenraa

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere